Live

Cultură cu de toate - 26 februarie 2021

În această ediţie continuă interviul cu Daniel Citirigă, conferenţiar universitar la Facultatea de Istorie şi Ştiinţe politice a Universităţii Ovidius.

Vorbim despre diferenţa între generaţii, despre avalanşa de informaţii şi gestionarea lor, despre problemele istoricilor din viitor, despre neomarxism şi alte extremisme. Apoi vă povestesc despre încă una dintre cărţile mele cele mai dragi, un roman despre sufism, adică despre iubire în cea mai spirituală formă a ei – de fapt, despre adevărata iubire. Şi aici o să aduc vorba şi despre una dintre temerile cele mai mari ale omului, aceea de pierdere a bunei reputaţii – sau de pierderi la capitolul imagine – care ne determină uneori să nu facem ce trebuie sau să fim ipocriţi. În final, un preludiu la interviul din ediţia următoare – o ghicitoare pe care nu aţi mai auzit-o.

Etichete:   Alina Ioana Vasiliu

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233