dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Darius Mardaru, student la Harvard, în vizită la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân”, locul unde s-a format

CONSTANȚA. Darius Mardaru, student la Harvard, în vizită la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân”, locul unde s-a format
15 ianuarie 2022
Redactia DTV

Publicitate

Darius Mardaru, care a absolvit Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” din Constanţa, a venit în vizită, la locul unde s-a format. În prezent, el este student la Harvard.

CITEȘTE ȘI: Darius Mărdaru, elev constănțean, a fost admis la Universitatea Harvard: „Cu mine au decis că ei o să-mi acopere toate costurile. E o bursă totală”

Astăzi (vineri, 14 ianuarie 2022 - n.n.) am avut bucuria ca în cadrul Consiliului Profesoral să ne viziteze Darius Mardaru, absolvent 2021 al CNMB , student în anul 1 la Universitatea Harvard din Statele Unite ale Americii.

Darius ne-a împărtăşit experienţa sa de student şi felul în care i-a folosit deschiderea către învăţare şi dezvoltare promovată la CNMB.

Felicitări şi mult succes, Darius! Suntem mândri de tine!!“, anunţă Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân pe pagina de Facebook.

 

Darius Gabriel Mardaru a câştigat premii şi medalii internaţionale la „Ştiinţele pământului“, o materie care nu se află în programa şcolară.

După Bacalaureat, Darius a fost admis la Harvard, SUA, cea mai bună universitate din lume conform clasamentelor de specialitate ale anului trecut, unde a primit o bursă.

Darius îşi doreşte să se specializeze în ştiinţele pământului şi ştiinţe planetare, dar este interesat şi de neuroştiinţe, biochimie şi biologia moleculară.


Sursă foto: Facebook Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" Constanța -125 de ani

Publicitate

Publicitate
Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233