dobroge.tv

Live

BACALAUREAT 2022. Ce subiecte au avut de rezolvat cei de la profilul uman la Economie, Geografie, Logică, Psihologie, Sociologie și Filosofie

BACALAUREAT 2022. Ce subiecte au avut de rezolvat cei de la profilul uman la Economie, Geografie, Logică, Psihologie, Sociologie și Filosofie
22 iunie 2022
Redactia DTV

Publicitate

Elevii absolvenți de clasa a XII-a au dat astăzi proba la alegere a examenului de Bacalaureat 2022. Elevii au de ales dintre 11 discipline, în funcție de profilul fiecăruia, scrie edupedu.ro.

Afișarea primelor rezultate va avea loc în data de 27 iunie (până la ora 12:00). Contestațiile pot fi depuse/transmise în aceeași zi, în intervalul orar 12:00 – 18:00, inclusiv prin mijloace electronice. Afișarea rezultatelor finale este prevăzută în data de 1 iulie.

Accesul candidaților în centrul de examen la probele scrise se face în intervalul 7:30 – 8:30. Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de 3 ore pentru fiecare probă.

CITEȘTE ȘI: BACALAUREAT 2022. Ce subiecte au avut de rezolvat cei de la profilul real la Fizică, Chimie, Informatică, Anatomie și Biologie

La proba la alegere a profilului și a specializării de la Bacalaureat 2022 s-au înscris 119.828 de candidați, potrivit Ministerului Educației. Este penultima probă de la această sesiune.

Elevii de la profil uman au avut de ales între: Economie, Geografie, Logică, argumentare și comunicare, Psihologie, Sociologie, Filosofie.

Subiectele obținute de Edupedu.ro pentru Bacalaureat profilul uman pot fi văzute în galeria foto.

Baremele de corectare și notare vor fi publicate la ora 15:00.


Sursă: edupedu.ro

Sursă foto: fanatik.ro/ edupedu.ro

Publicitate

Galerie Foto

Publicitate
Mai multe
URMĂREȘTE
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233