dobroge.tv

Live

Peste 200 de table interactive pentru elevii din 42 de licee din județul Constanța

Peste 200 de table interactive pentru elevii din 42 de licee din județul Constanța
21 aprilie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Inspectoratul Școlar Județean Constanța începe miercuri, 21 aprilie 2021, distribuirea unui număr de 211 de table interactive destinate îmbunătățirii condițiilor de predare-învățare prin intermediul tehnologiei și al internetului, în 42 de licee din județul Constanța (14 mediul rural, 28 mediul urban).

Tablă interactivă este denumirea generică a unui set de echipamente, format din tablă interactivă și accesorii de fixare, video proiector, OPS cu 500 GB HDD, software proprietar, alte accesorii specifice.

Echipamentele vor fi puse la dispoziția profesorilor și a elevilor pentru activități față în față și on-line, contribuind astfel la creșterea calității educațieioferite în liceele beneficiare.

Acțiunea se desfășoară la Colegiul Național Pedagogic Constantin Brătescu din Constanța, în baza unei programări a instituțiilor școlare, la intervale orare fixate astfel încât să se respecte distanțarea fizică, precum și toate măsurile specifice privind prevenirea infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Reamintim că aceste echipamente au fost achiziționate de Ministerul Educației- Unitatea de Management al Proiectelor cu Finanțare Externă în cadrul Componentei 1 Intervenții sistemice și la nivelul liceelor, Subcomponenta Proiectul privind învățământul secundar ROSE, finanțat prin acord semnat de către Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare și Guvernul României.

Sursă foto: Digi24.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233