dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Încep înscrierile pentru învăţământul dual – peste 100 de locuri disponibile pentru elevii care vor să înveţe o meserie

24 iunie 2020
Publicitate

Începe prima etapă a înscrierilor pentru învățământul profesional dual. În municipiul Constanța sunt disponibile peste 100 de locuri pentru elevii care vor să învețe din timp o meserie. Cele mai căutate sunt în domeniile mecanicii, turismului sau industriei alimentare. Copiii vor beneficia de burse, iar după 3 ani locul de muncă va fi o siguranță.

Înscrierile pentru anul școlar 2020-2021 încep luni, 29 iunie, și se vor desfășura până pe 3 iulie.

Fișele de opțiuni pentru învățământ profesional și dual vor fi completate de secretariatele școlilor generale, fie în prezența păriților sau elevilor, fie online, în baza unei solicitări.

Timp de 3 ani, copiii învață o meserie și își pot continua studiile la liceu, fie la zi, fie la seral. De asemenea, pot merge mai departe într-un învățământ post liceal și chiar universitar.

Învățământul profesional dual le oferă elevilor, în proporție de peste 50% din durata studiilor, practică efectivă în mediul real de muncă oferit de agenții economici parteneri din diferite domenii.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233