dobroge.tv

Live

BACALAUREAT 2020. Elevii constănţeni şi "sfântul cinci" la matematică: "Având în vedere la cât am învățat... cu voia Domnului"

24 iunie 2020
Publicitate

O nouă zi cu emoții pentru elevii de clasa a XII-a. Astăzi au susținut proba obligatorie a profilului: matematică sau istorie. Mulți adolescenți spun că s-au descurcat și speră la o notă care să-i ajute să urmeze facultatea dorită. Însă, nu toată lumea s-a pregătit. Unii au alocat doar o zi de studiu pentru proba la matematică. Iar în cazul lor, cinciul este sfânt.

Proba obligatorie a profilului și specializării de la Bacalaureat nu le-a dat mari bătăi de cap tinerilor. Cel puțin nu tuturor. Mulți elevi care au susținut proba la matematică la un liceul din Constanța au ieșit din săli cu mult mai devreme de terminarea timpului alocat examenului. Relaxați, cu chef de glume, cei mai mulți speră la o notă de trecere.

Adolescenții au avut problemele și cu măștile protecție pe care sunt obligați să le poarte ca urmare a măsurilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus. Joi va avea loc proba la alegere, iar primele rezultate, înainte de contestații, vor fi afișate pe 30 iunie. 

Rezolvarea contestaţiilor va avea loc între 1 şi 4 iulie, iar rezultatele finale vor fi afişate pe 5 iulie. Anul acesta, atât la Evaluarea Națională, cât și la Bacalaureat, elevii au primit un cod, care o să apară în dreptul notelor, în locul nemelui și prenumelui.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233