dobroge.tv

Live

S-au afişat rezultatele la Bacalaureat - Constanţa are 3 elevi de nota 10!

30 iunie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Rezultatele la Bacalaureat 2020 au fost afişate pe site-ul Ministerului Educaţiei. Notele sunt afișate şi pe avizierele liceelor cu anonimizarea numelui şi a prenumelui.

Astfel, la avizier, precum și pe pagina online dedicată rezultatelor de la Bac 2020 vor apărea coduri în dreptul cărora vor fi afișate notele și mediile. Fiecare candidat de la Bacalaureat va primi anterior afișării rezultatelor codul specific. Fiecare candidat va trebui să îl identifice la afișarea rezultatelor pentru a-și vedea notele, în dreptul lui.

La Constanţa, trei elevi au media finală 10. Este vorba despre un elev de la Liceul Ovidius, unul de la Liceul de Informatică şi cel de-al treiles este de la Colegiul "Mircea cel Bătrân". 7 elevi au fost eliminați, iar aproximativ 320 au absentat. Dintre cei care au susținut examenul, aproape 2.500 de tineri nu picat examenul maturității.

De asemenea, au fost și 741 de elevi care au media între 9 și 9.99. Sunt și mulți copii care sunt nemulțumiți de note și vor să depună contestație.6.092 de elevi au susținut examenul maturității în mai multe centre de examen. Toate probele scrise au început la ora 9.00, iar accesul candidaților în săli a fost permis până la ora 8:30, pe baza actului de identitate. Timpul destinat elaborării lucrării scrise a fost de trei ore, socotit din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor. Astăzi s-au depus și contestațiile, iar între 1 și 4 iulie, acestea vor fi soluționate. Afișarea rezultatelor finale este prevăzută pentru data de 5 iulie.

Rezultatele de la Bacalaureat pot fi văzute AICI.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233