dobroge.tv

Live

Sorin Mihai, inspector școlar general: „Suntem pregătiți. Mult mai pregătiți decât am fost anul trecut la debutul anului școlar”

Sorin Mihai, inspector școlar general: „Suntem pregătiți. Mult mai pregătiți decât am fost anul trecut la debutul anului școlar”
13 septembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Prefectul județului Constanța, Silviu Coșa, împreună cu inspectorul școlar general ISJ Constanța, Sorin Mihai, directorul DSP Constanța, Cristina Schipor, dar și cu comisar șef de poliție Carmen Șerbănescu, au fost prezenți la festivitatea de deschidere a anului școlar în cadrul Școlii Gimnaziale „George Coșbuc” 23 August.

De ce aici: Pentru că mai bine de jumătate din populația județului trăiește în mediul rural și nu putem să stăm în birourile noastre și doar de acolo să vedem cum se desfășoară lucrurile. Back to school este un moment foarte important și am ales astăzi să venim aici ca un exemplu de bune practici, ca un exemplu de ce poate face un gospodar în mediul rural în privința susținerii actului educațional. Arată foarte frumos, sunt curate, sunt dotate, sunt digitalizate. Copiii își pot desfășura activitatea și pot învăța, se pot pregăti pentru ziua de mâine într-un mediu așa cum ar trebui să fie peste tot (...)

În privința încălzirii școlilor nu există o problemă, au fost niște atitudini mai precaute din partea unora dintre managerii unităților școlare. În momentul de față nu avem nicio problemă în ceea ce privește încălzirea în școli în județul Constanța”, a declarat Silviu Coșa, prefectul județului Constanța.

De ce suntem prezenți la 23 August. Avem o localitate care este constituită din trei localități. Avem 23 August, Moșneni și Dulcești. În unitățile de învățământ din 23 August s-au făcut foarte multe lucruri. Există o colaborare foarte strânsă între administrația publică locală și directorul unității de învățământ. Din toate cele șase clădiri pe care le au la dispoziție, toate sunt reabilitate în ultima perioadă, fie din fonduri proprii, fie din fonduri externe (...)

În ceea ce privește activitatea care începe în acest an școlar în întreg județul, ne-am asigurat că în toate cele unitățile de învățământ avem toate premisele în începem anul școlar cu succes. În acest sens, în perioada 2-8 septembrie au fost derulate în toate unitățile de învățământ inspecții tematice. În unele unități de învățământ s-au deplasat echipe mixte cu reprezentanți ai Instituției Prefectului și ai DSP Constanța. În paralel au fost demarate și inspecții ale ISU. Suntem pregătiți, mult mai pregătiți decât am fost anul trecut la debutul anului școlar și orice problemă va fi remediată”, a declarat prof. Sorin Mihai, inspector școlar general IŞJ Constanța.


Sursă foto: Ziua de Constanța

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233