dobroge.tv

Live

Cinci unități de învățământ din județul Constanța își schimbă scenariile de funcționare

Cinci unități de învățământ din județul Constanța își schimbă scenariile de funcționare
18 octombrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Luni, 18 octombrie, în cadrul CJSU, a fost votată hotărârea nr. 149. Aceasta prevede aprobarea propunerii privind modificarea a cinci scenarii de organizare și desfășurare a cursurilor, începând din data de 19.10.2021, după cum urmează:

  • patru scenarii care se referă la reluarea cursurilor care presupun prezență fizică: Liceul Tehnologic „I.C. Brătianu” Nicolae Bălcescu, Școala Gimnazială Nr. 1 Dorobanțu, Grădinița cu Program Normal Dorobanțu și Grădinița cu Program Normal „Carusel” Nicolae Bălcescu.
  • un scenariu care presupune suspendarea cursurilor, având în vedere cazurile confirmate de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2 în rândul cadrelor didactice: Școala Gimnazială nr. 31 Constanța.

Comitetul judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa hotărăşte:

Art. 1 - Se aprobă propunerea privind modificarea a 5 scenarii de organizare şi desfăşurare a cursurilor, cuprinsă în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre, după cum urmează:

Art. 1.1 - Reluarea cursurilor care presupun prezenţă fizică — 4 scenarii

Art. 1.2 - Suspendarea cursurilor având în vedere cazurile confirmate de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2 în rândul cadrelor didactice — 1 scenariu

Art. 2 - Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa va comunica prezenta hotărâre tuturor unităţilor de învăţământ din judeţui Constanţa.

Art. 3 - Secretariatul tehnic permanent va comunica pr enta hotărâre membrilor Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa, unităţilor administrativ-teritoriale din judeţul Constanţa şi tuturor factorilor interesaţi.

Propunere privind modificarea scenariului de organizare a activităţii în cadrul unităţiilor/instituţiilor de invăţământ si structurile arondate din judeţul Constanţa, începând cu 19.10.2021

Având în vedere prevederile Ordinului comun al Ministerului Educaţiei Ministerului Sănătătii nr. 5338/1082/01.10.2021 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activitătii în cadrul unitătilor/instituţiilor de învătământ în conditii de sigurantă epidemiologică pentru prevenirea imbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, şi propunerile Consiliilor de Administraţie al următoarelor unităţi scolare (vezi galeria foto)

Hotărârea nr. 149 a CJSU Constanța poate fi consultată AICI.


Sursă foto: Arhivă Dobrogea TV / CJSU Constanța

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233