dobroge.tv

Live

Ultima zi de școală. Unii profesori spun că vor continua activitatea online

Ultima zi de școală. Unii profesori spun că vor continua activitatea online
22 octombrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

O profesoară din București a decis să nu respecte decizia autorităților și va preda online: „Eu și elevii mei nu vom intra în vacanță. Nu plătesc copiii iresponsabilitatea autorităților”.

Autoritățile au hotărât ca elevii să intre in vacanță timp de două săptămâni, începând de luni, 25 octombrie, din cauza creșterii alarmante a numărului de noi infectări cu COVID-19. Cu toate acestea, o profesoară de la Colegiul Național de Muzică George Enescu din capitală a afirmat, pe o rețea de socializare, că nu va respecta decizia.

„Domnul Cîmpeanu ne trimite forțat în vacanță. Eu și elevii mei (am și elevi vaccinați) nu vom intra în vacanță. Nu plătesc copiii care vor să studieze (chiar și numai online) iresponsabilitatea autorităților care în vară ne anunțau cu surle și trâmbițe că am „învins” pandemia!

Nu plătesc acești copii toleranța pe care aceleași autorități au manifestat-o față de antivaxeri și față de televiziunile care i-au promovat. Nu plătesc elevii mei pentru greșelile unor nemernici care nu au avut alt interes decât scorul politic.

Elevii mei se pregătesc pentru concursuri internaționale, au nevoie de studiu continuu și voi continua să lucrez cu ei, indiferent de deciziile fără noimă care se iau acum, în ceasul al „optesprezecelea”!”- transmite profesoara pe pagina sa de Facebook.

Și mai mulți părinți constănțeni sunt împotriva deciziei luate de autorități și consideră că „Ministerul Educației condamnă toți elevii la needucație”. Tot ei sunt de părere că „o vacanță pe termen nedefinit, în mijlocul primului semestru şcolar, înseamnă o întrerupere bruscă a ritmului de învățare al elevilor, anulându-se practic, tot efortul depus de dascăli de la începutul anului școlar”.

Asociația Părinților Constănțeni prin Federația Națională a Părinților își exprimă totalul dezacord cu privire la anunțul deciziei ca toți elevii să intre în vacanță școlară, începând cu data de 25.10.2021. „Oricât ne-am strădui, nu înțelegem considerentele care au stat la baza luării unei asemenea hotărâri, cum de s-a ajuns la concluzia că o asemenea măsură ar urma să fie de folos la încetinirea evoluției situației pandemice la nivel național, fără a se lua în calcul impactul și consecințele aplicării unei astfel de decizii(...)Faptul că toți elevii se vor afla în vacanță nu va conduce la o reducere a mobilității ci, din contră, o va intensifica”, transmit reprezentanții Asociației Părinților.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233