dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Emoţii pentru 1001 de candidaţi care au susţinut astăzi proba scrisă la examenul de titularizare

29 iulie 2020
Publicitate

Astăzi a avut loc proba scrisă la examenul de titularizare. 1001 candidați s-au înscris în județul Constanța. Ei au fost repartizați în cinci centre de susținere a concursului, respectându-se toate măsurile impuse în contextul crizei sanitare. Dincolo de subiecte, masca de protecție le-a dat bătăi de cap viitoarelor cadre didactice. Însă, una peste alta, candidații au spus că s-au descurcat și speră la rezultate bune.

După ora 11:30 au început să iasă primii candidați din sălile de clasă. Ei au avut la dispoziție 4 ore pentru a rezolva subiectele în funcția de materia aleasă. Cosmina a susținut titularizarea pentru a deveni educator. A avut emoții, însă spune că s-a pregătit și că se așteaptă la o notă bună.

De la intrarea în centrele de examinare și până în săli s-au luat măsuri sporite pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus. Masca de protecție le-a creat probleme unora dintre candidați.

Printre centrele de concurs s-a numărat și Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” din Constanța. În funcție de suprafață, în sălile colegiului au intrat câte 10, cel mult 11 candidați.

În Constanța, examenul a mai avut loc la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, la Liceul Teoretic „Ovidius”, Liceul Teoretic „Lucian Blaga” și Liceul Teoretic „Decebal” Constanța.

Primele rezultate la proba scrisă vor fi afișate pe 4 august. Contestațiile pot fi depuse în aceeași zi, până la ora 21, dar și pe 5 august, până la prânz. Rezultatele finale se vor afișa pe 11 august. Pentru a putea obține un post titularizabil, candidații trebuie să ia cel puțin nota 7. Repartizarea pe posturi se va face în perioada 12-14 august.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233