dobroge.tv

Live

Conducerea unei grădinițe din Constanța le-a pregătit prichindeilor o surpriză: Au adus animatori îmbrăcați în personaje din poveste pentru ca micuţii să mai scape de emoţii

05 septembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

A sunat din nou clopețelul astăzi pentru sute de mii de elevi. Sub soarele blând al unui început de toamnă ce nu s-a lăsat așteptat, copiii au trăit iar emoțiile unui nou an școlar. În toate unitățile de învățământ constănțene care și-au deschis astăzi porțile a fost forfotă. Prima zi a fost marcată prin festivități, iar fiecare de la mic la mare s-a bucurat de revederea cu cadrele didactice, dar și cu colegii. Cei mai emoționați au fost, însă, elevii care au pășit pentru prima dată în interiorul școlii. Pentru ei a început un nou capitol în viața lor.

Cei mai emoționați au fost însă cei mici. Pentru mulți dintre ei despărțirea de părinți a fost cea mai grea. Însă, conducerea unei grădinițe din Constanța le-a pregătit prichindeilor o surpriză. Au adus animatori îmbrăcați în personaje din poveste. Cu toții au venit cu flori pentru doamnele educatoare. Grădinița cu Program Prelungit nr. 6 din municipiu a fost reabilitată în 2019.

„Începutul de an școlar 2022-2023 a debutat cu emoție, cu nerăbdare, nerăbdare și din partea grădinițelor să-și deschidă porțile să-și primească copiii, atât pe cei care au mai fost la grădiniță cât și pe cei mititei, mititei care încă nu sunt familiarizați cu grădinița noastră. Am încercat să creăm un moment plăcut pentru copilași de grădiniță aducându-le personaje din povești pentru a-i determina să se despartă de părinții lor sau măcar să încercăm să determinăm să se despartă cu mai multă lejeritate pentru că emoțiilor sunt copleștitoare. Plânsetele cred că vor fi pe măsură, însă cadrele noastre didactice o sa-i îmbrățișeze cu drag și o să-i determine să capete plăcerea de a veni la grădiniță, să crească alături de noi și să-i educăm frumos împreună”, a declarat Elena Enache, director Grădinița PP nr. 6 Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233