dobroge.tv

Live

Un liceu din Constanţa trece la cursuri exclusiv online după ce patru angajaţi au fost confirmaţi cu COVID-19

15 septembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Liceul Teoretic Ovidius, din municipiul Constanţa, va trece la cursuri online, după ce patru angajaţi au fost confirmaţi cu COVID-19, aceştia neintrând în contact cu elevii unităţii de învăţământ.

"În cursul zilei de astăzi, am fost informați că la Liceul Teoretic „Ovidius” Constanța 4 angajați sunt cazuri confirmate de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2. Aceștia nu au intrat în contact cu elevii unității de învățământ, doi fiind deja spitalizați de săptămâna trecută, alți doi (personal didactic auxiliar) primind confirmarea în această seară, nefiind prezenți astăzi în școală. La propunerea școlii, pe 15.09.2020, se va aproba punerea în aplicare a scenariului 3 de funcționare a unităților sau a instituțiilor de învățământ preuniversitare. Vom reveni cu detalii în cursul zilei de mâine.

În permanență se păstrează comunicarea cu DSP și cu Instituția Prefectului, în vederea aplicării eficiente a soluțiilor ce se impun, conform prevederilor legale în vigoare. Preocuparea majoră este asigurarea climatului de siguranță și a confortului emoțional al elevilor, al părinților și al cadrelor didactice. Din acest motiv, apelăm la partenerii media pentru o comunicare transparentă și corectă, care să ofere stabilitate în comunitate, în aceste situații speciale", se arată într-un comunicat al Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233