dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Cinci clase din două şcoli trec la cursuri exclusiv online

CONSTANŢA.  Cinci clase din două şcoli trec la cursuri exclusiv online
17 septembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Cinci clase din două şcoli din Constanţa trec la cursuri exclusiv online, de la 1 octombrie. Anunţul a fost făcut de Prefectura Constanţa, printr-un comunicat de presă în care se precizează că prefectul George Niculescu a convocat pe data de 17 septembrie Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, în sistem electronic, pentru votarea hotărârii nr. 27 a CJSU Constanţa.

“Aceasta prevede modificarea scenariului de funcţionare în două unităţi de învăţământ din municipiul Constanţa. Astfel, s-a votat în unanimitate trecerea din scenariul 2, în scenariul 3, a trei clase a III-a din Şcoala Gimnazială nr. 29 Mihai Viteazul Constanţa, respectiv trecerea din scenariul 2, în scenariul 3, a două clase a II-a din Şcoala Gimnazială nr. 8 Constanţa. Măsura va fi valabilă până pe data de 1 octombrie”, se arată în comunicatul Prefecturii Constanţa.

Sursa citată precizează că modificările au venit ca urmare a infectării cu SARS-CoV-2 a unui cadru didactic, care predă în ambele şcoli, iar din ancheta epidemiologică realizată de Direcţia de Sănătate Publică din Constanţa, reiese faptul că profesorul a fost în contact cu elevii.

De asemenea, alte două unităţi de învăţământ din municipiul Constanţa au trecut, recent, în scenariul 3 de funcţionare: Grădiniţa cu Program Normal şi Prelungit „Colibri” Constanţa, până pe data de 28 septembrie şi Liceul Teoretic „Ovidius” Constanţa, până pe data de 29 septembrie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233