dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Două clase şi o grupă de la o grădiniţă trec la cursuri exclusiv online

CONSTANŢA.  Două clase şi o grupă de la o grădiniţă trec la cursuri exclusiv online
21 septembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Două clase şi o grupă de la o grădiniţă din Constanţa trec la cursuri online după ce au avut câte un elev confirmat cu COVID-19, respectiv un cadru didatic. 

Prefectura Constanţa a anunţat că prefectul George-Sergiu Niculescu a convocat Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, în sistem electronic, pentru votarea hotărârii nr. 28 a CJSU Constanţa.

“Aceasta prevede modificarea scenariului de funcţionare în 10 unităţi de învăţământ din judeţul Constanţa. Astfel, s-a votat în unanimitate trecerea din scenariul 2, în scenariul 3, a unei clase a V-a din Şcoala Gimnazială nr. 29 Mihai Viteazu” Constanţa, respectiv trecerea din scenariul 2, în scenariul 3, a unei clase a II-a din Şcoala Gimnazială nr. 12 B.P. Haşdeu Constanţa. Măsura a fost luată în urma confirmării a câte un caz de COVID-19 la elevi în fiecare unitate şcolară şi va fi valabilă până pe data de 2 octombrie. De asemenea, s-a votat trecerea din scenariul 1 în scenariul 3 pentru Grădiniţa cu Program Normal şi Prelungit „Colibri” Constanţa (grupa mică), după confirmarea unui caz COVID-19 la un cadru didactic. Măsura va fi valabilă până pe data de 2 octombrie”, se arată în comunicatul Prefecturii Constanţa.

Totodată, alte 7 unităţi de învăţământ din judeţ (Şcoala Gimnazială „Adrian Ghencea” Săcele, Grădiniţa cu Program Normal Mereni, Grădiniţa cu Program Normal Osmancea, Grădiniţa cu Program Normal Ciobăniţa, Şcoala Gimnazială „Gheorghe Lazăr” Corbu, Şcoala Gimnazială „Vasile Alecsandri” Corbu şi Şcoala Primară Vadu) au trecut, începând de luni, din scenariul 2 în scenariul 1, după ce rata incidenţei cumulate a fost zero în ultimele două săptămâni.

Modificarea scenariului de funcţionare a fost avizată, în prealabil, atât de ISJ Constanţa, cât şi de DSP Constanţa, a precizat sursa citată.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233