dobroge.tv

Live

Părinţii nu sunt de acord cu purtarea măștii de protecție la ore. Vicepreședintele Asociației de Părinți Constanța: ''Nu se justifică la mulți''

10 ianuarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Nu doar elevii nu sunt de acord cu purtarea măștii de protecție la ore, ci și unii părinți. Aceștia consideră că masca ar trebuie purtată doar de cei care prezintă anumite simptome de gripă sau răceală, și nu de toți. Mai mult, adulții susțin că cea mai bună prevenție este ca profesorii să aerisească sălile de curs și să existe dezinfectant în fiecare clasă.

"Într-un fel au dreptate și copiii, că au mai trecut prin epidemii de gripă și anii trecuți și nu a fost așa de speriat, să zicem. Dacă ar purta cei care într-adevăr au probleme și au simptome, ar fi ok, acum e o modă asta cu purtatul măștii, încep de la profesori și directori și vor să dea direcția în sensul ăsta. Părinții, într-adevăr, vor să-și știe copiii în siguranță, dar dacă școala ar lua măsuri minime de aerisire și dezinfectare, chiar nu ar fi așa o problemă. Nu se justifică la mulți, dacă nu au niciun simptom, nicio problemă, chiar nu s-ar justifica", a declarat Dănuț CERNAT, vicepreședinte Asociația de Părinți Constanța.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233