dobroge.tv

Live

Facultatea a început de acasă

01 octombrie 2020
Publicitate

Pandemia de covid a afectat și mediul universitar. Universitatea Ovidius din Constanța a ținut ceremonia de deschidere online. Astfel, miile de studenți au simțit emoția începutului de andin confortul casei. Tinerii nu se lasă însă descurajați și speră că noul an le va aduce numeroase satisfacții.

Anul acesta, studenții din Constanța au simțit emoțiile începutului de an universitar din confortul casei. Ceremonia de deschidere a fost transmisa online, pentru a fi urmărită de tinerii învățăcei și nu numai.

Chiar dacă la sediile facultăților era pustiu, câțiva studenți au venit totuși, să-și revadă colegii sau să rezolve diverse probleme administrative. Tinerii nu sunt speriați de școala online. Pentru studenții de la informatică este chiar un beneficiu, deoarece se pot concentra mai bine de acasă.

Un lucru le lipsește însă tinerilor- viața socială. Ieșirile cu colegii sau discuțiile dintre seminare sunt doar o amintire, momentan.

Primul semestru din acest an universitar va avea 19 săptămâni. Dintre acestea, 14 vor fi dedicate cursurilor, seminarelor și laboratoarelor, două vor fi de vacanță, iar trei vor fi alocate susținerii examenelor.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233