dobroge.tv

Live

Școlile din județul Constanța s-ar putea muta în mediul online

09 octombrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Explozia cazurilor de covid închide tot mai multe unități de învățământ. Dacă la începutul anului școlar, multe unități funcționau după primele două scenarii, în ultimele zile situația s-a schimbat radical. Elevii și profesorii cred ca este doar o chestiune de timp până când școala se va muta exclusiv în online.

Tot mai multe școli din județ intră în scenariul al treilea. Rata de infectare cu noul coronavirus crește de la o zi la alta, iar unitățile de învățământ trec, rând pe rând, la predarea online. Elevii cred însă că predarea tradițională este mult mai eficientă. 

Pe lângă acest aspect, există multe școli în județ care nu au echipamentele necesare pentru a asigura cursurile online, iar mulți copii nu au disciplina necesară pentru a nu se lăsa distrași atunci când sunt acasă. 

 Reprezentanții școlilor au luat toate măsurile necesare de protecție pentru ca procesul educațional să se desfășoare în condiții de siguranță și fac tot posibilul ca predarea să se desfășoare cît mai bine atunci cand nu este posibilă prezența fizică la ore.

 În ultimele zile, au fost modificate scenariile de funcționare pentru 36 de unități de învățământ din județ. Dintre acestea, 14 au trecut la scenariul roșu.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233