dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Mai multe clase din zece unităţi de învăţământ trec la cursuri exclusiv online: elevi şi cadre didactice, cu COVID

CONSTANŢA. Mai multe clase din zece unităţi de învăţământ trec la cursuri exclusiv online: elevi şi cadre didactice, cu COVID
12 octombrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Prefectura Constanţa a transmis, astăzi, printr-un comunicat de presă, că prefectul George Niculescu a convocat Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, în sistem electronic, pentru votarea hotărârii nr. 38 a CJSU Constanţa. Aceasta prevede evaluarea situaţiei epidemiologice din localitatea Limanu şi modificarea scenariilor de funcţionare în 12 unităţi de învăţământ din judeţul Constanţa.

Membrii CJSU au votat în unanimitate ridicarea restricţiilor impuse la nivelul localităţii Limanu, din care fac parte şi satele Vama Veche şi 2 Mai. Astfel, aici vor fi redeschise restaurantele, cafenelele, sălile de jocuri de noroic şi pot fi reluate activităţile culturale.

În aceeaşi şedinţă a CJSU a fost aprobată în unanimitate trecerea din scenariul 2, în scenariul 3, în cazul următoarelor unităţi de învăţământ: Şcoala Gimnazială nr. 11 „Dr. Constantin Angelescu” Constanţa (până pe 21 octombrie, pentru a clasă a IV-a şi o clasă a VIII-a, un cadru didactic confirmat), Liceul Tehnologic de Electrotehnică şi Telecomunicaţii Constanţa (până pe 23 octombrie, pentru o grupă a unei clase a XII-a, un elev confirmat), Şcoala Gimnazială Spectrum Constanţa (până pe 21 octombrie, o clasă a V-a, un elev confirmat), Liceul Teoretic „Carmen Sylva” Eforie (până pe 23 octombrie, pentru o clasă a IX-a, o clasă a X-a, o clasă a XI-a, o clasă a XII-a, un cadru didactic confirmat), Liceul Teoretic Internaţional de Informatică Constanţa (până pe 26 octombrie, trei elevi confirmaţi), Liceul Tehnologic „Gheorghe Duca” Constanţa (până pe 26 octombrie, pentru o clasă a IX-a şi o clasă a XII-a, un cadru didactic confirmat), Şcoala Gimnazială nr. 1 Poarta Albă (până pe 26 octombrie, pentru două clase pregătitoare, un cadru didactic confirmat), Şcoala Gimnazială „Vasile Alecsandri” Corbu (până pe 26 octombrie, pentru clasele I-IV, un cadru didactic confirmat) şi Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” Constanţa (până pe 26 octombrie, pentru o clasă a XI-a, un elev confirmat).

De asemenea, Şcoala Gimnazială nr. 1 Tuzla va trece din scenariul 1, în scenariul 3, până pe data de 26 octombrie, pentru două clase a VIII-a, ca urmare a infectării a doi elevi.

Totodată, Şcoala Gimnazială nr. 37 Constanţa va trece din scenariul 3, în scenariul 2, în urma finalizării perioadei în care a fost aprobat scenariul 3 prin hotărâre de CJSU. De asemenea, Şcoala Gimnazială nr. 1 Vulturu va trece din scenariul 1, în scenariul 2, ca urmare a creşterii ratei de incidenţă cumulată peste indicele de 1 / 1.000 locuitori.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233