dobroge.tv

Live

Sindicaliştii din Educaţie protestează din nou în Piaţa Victoriei. ''După chip cunoşti o floare / Ciocârlia după cânt / Pe Iohannis şi pe Ciucă după bâlbâit mai tare, dar şi lipsa de cuvânt''

09 iunie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Sindicaliştii din Educaţie s-au adunat Piaţa Victoriei, apoi au pornit în maş pe străzile Capitalei. Oamenii scandează lozinci împotriva Guvernului: ”Ruşine Guvernului, voi ne-aţi scos de la catedră”, ”Nu cerem milă, cerem ce şi se cuvine”, ”După chip cunoşti o floare / Ciocârlia după cânt / Pe Iohannis şi pe Ciucă după bâlbâit mai tare, dar şi lipsa de cuvânt”, scrie pe unele dintre pancartele pe care le poartă sindicaliştii, potrivit news.ro.

Potrivit autorizaţiei obţinute de sindicalişti din partea Primăriei Capitalei, evenimentul este programat în intervalul 11.00 – 16.00, fiind estimată participarea a 20.000 de persoane.

Protestul se va derula astfel:

  • Între orele 11.00 – 12.00, adunarea participanţilor în Piaţa Victoriei
  • Între orele 12.30 – 15.00, deplasare pe traseul Piaţa Victoriei – Bulevardul Nicolae Titulescu – Pod Basarab – str. Grozăveşti – Bulevardul Geniului – Statuia Leu
  • Între orele 15.00 – 16.00, adunare publică în zona Statuii Leu şi defluirea participanţilor

Pe durata protestului, manifestanţii anunţă că vor folosi bannere, pancarte şi mijloace audio.

Încă de la începutul săptămânii, sindicaliştii au precizat că vor organiza un nou protest în Bucureşti pentru a-şi susţine revendicările.

Sindicaliştii se arată în continuare nemulţumiţi de măsurile Guvernului, chiar şi după adoptarea Declaraţiei privind politica sectorială de salarizare a personalului din sistemul naţional de învăţământ, document publicat, joi, în Monitorul Oficial.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233