dobroge.tv

Live

Protest în faţa Tribunalului Constanța: avocata lui ÎPS Teodosie, amendată pentru că nu purta mască!

Protest în faţa Tribunalului Constanța: avocata lui ÎPS Teodosie, amendată pentru că nu purta mască!
24 noiembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Astăzi, în jurul orei 14.30, polițiști din cadrul Secției 3 și jandarmi din cadrul I.J.J. Constanța, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au constatat faptul că, pe strada Traian din municipiul Constanța, în faţa Judecătoriei Constanța, are loc o manifestație publică spontană. Forțele de ordine au identificat persoanele prezente, care nu respectau măsurile instituite prin carantinarea municipiului Constanța, în sensul că nu și-au putut justifica prezența în zonă și nu aveau un motiv întemeiat, prevăzut de lege, de a părăsi domiciliul.

În urma activităților, polițiștii și jandarmii au aplicat 24 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 17.300 de lei, pentru nerespectarea restricțiilor de circulație impuse de actualul context epidemiologic, cât și pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială.De asemenea, polițiștii Secției 3 au sancționat contravențional o femeie și un bărbat, care nu purtau masca de protecție, cuantumul total al amenzii fiind de 4.000 de lei. Femeia fără mască este chiar avocatul Arhiepiscopiei.

Amenzile au fost date de oamenii legii pentru cei care au protestat astăzi, ora 14.30, în fața Tribunalului Constanța, acolo unde membrii Alianței pentru Unirea Românilor s-au adunat pentru a susţine demersul Arhiepiscopiei Tomisului, de suspendare a hotărârii Comitetului pentru Situații de Urgența Constanța de carantinare a municipiului Constanţa.

Tribunalul Constanţa a judecat astăzi cererea Arhiepiscopiei Tomisului de suspendare a actului administrativ care interzice pelerinajele. Avocatul cu care IPS Teodosie a venit în faţa judecătorilor, Diana Ivanovici Şoştoacă, nu purta mască. Judecătorii Tribunalului Constanţa au amânat pronunţarea pentru miercuri, 25 noiembrie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233