dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Barăcile și grădinile din jurul stadionului de pe Badea Cârțan au fost în sfârșit demolate

10 decembrie 2020
Publicitate

Barăcile și grădinile din jurul stadionului de pe Badea Cârțan au fost în sfârșit demolate. Terenul pe care acestea erau amplasate face parte din proiectul „Sălii Polivalente”. La finalul operațiunii, zona a fost igienizată.

Se muncește de zor pe lângă stadionul de pe Badea Cârțan. Lucrările pentru Sala Polivalentă sunt realizate în proporție de 20%. O altă zonă a fost, joi, igienizată. 

Mai multe barăci și grădini improvizate au fost puse la pământ. Proprietarii, care sunt locuitori ai cartierului Tomis Nord, au fost nevoiți să scoată tot ceea ce aveau amplasat acolo: de la fructe și legume, până la canapele și televizoare. Resturile rămase în urmă au fost ulterior încarcate în mașini și duse la groapa de gunoi. 

Terenul pe care acestea au fost construite face parte din proiectul privind construirea unei Săli Polivalente cu o capacitate de 5.000 de locuri. Spațiile au fost de-a lungul timpului mărul discordiei dintre oamenii care locuiau în blocurile de vis-a-vis și cei care le dețineau. 

Localnicii din zonă au acuzat de nenumărate ori că seara, mai ales în timpul verii, se dădeau petreceri și se făceau grătare acolo. Acum aceștia pot răsufla ușurați. Se vor putea bucura în sfârșit de liniște, cel puțin pentru un moment.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233