dobroge.tv

Live

O tânără a fost răpită sub privirile disperate ale rudelor. Mama, lovită în timp ce încerca să o protejeze: „Lăsaţi-o, nu v-o dau”. VIDEO

05 ianuarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Drama unei mame din Dolj. Fiica ei în vârstă de 18 ani a fost târâtă de păr și urcată cu forța într-o mașină, chiar sub privirile disperate ale acesteia. Femeia a făcut tot ce-i stătea în putință să-și salveze fiica însă, a fost trântită la pământ de unul dintre bărbați.

Incidentul a avut loc în localitatea Catane, din Dolj, pe data de 30 decembrie 2020. Doi tineri au răpit o fată de 18 ani chiar sub privirile rudelor, iar imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere.

Lăsaţi-o, nu v-o dau. Nu plecaţi, lăsaţi-mi fata”, a strigat disperată mama tinerei după ce a fost lovită şi trântită la pământ de unul dintre răpitori.

Familia a sunat la poliție, iar fata a fost găsită a doua zi, în municipiul Slatina.

Au fost desfăşurate activităţi specifice, fiind depistat în trafic de către poliţişti din cadrul IPJ Olt, pe raza municipiului Slatina, un autoturism în care se afla tânăra. Acesta a fost preluată de poliţiştii doljeni şi condusă la sediul poliţiei pentru audieri. În urma verificărilor efectuate de poliţiştii doljeni în colaborare cu poliţisti din cadrul IPJ Argeş au fost identificati doi tineri, de 21 şi 29 de ani, din comuna Merişani. Aceştia sunt bănuiţi că s-ar fi deplasat pe raza comunei Catane, la domiciliul tinerei, pe care ar fi urcat-o cu forţa într-un autovehiculul în care se mai aflau alţi trei bărbaţi”, s-a arătat într-un comunicat al IPJ Dolj, citat de Adevărul.

Potrivit primelor informații, unul dintre răpitori este un fost iubit al tinerei, care nu a putut suporta despărțirea de aceasta. Acesta dorea să o ia pe tânără de nevastă, chiar și cu forța.

Judecătoria Băileşti a emis mandate de arestare pe numele a doi tineri din Argeş. Aceştia sunt acuzaţi de lipsire de libertate, lovire sau alte violenţe, scrie sursa citată.


Sursă foto/video: Youtube Gazeta de Sud

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233