dobroge.tv

Live

TULCEA. Acțiuni ale polițiștilor pentru verificarea respectării măsurilor de protecție: 64 de amenzi date

TULCEA. Acțiuni ale polițiștilor pentru verificarea respectării măsurilor de protecție: 64 de amenzi date
19 ianuarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

În cursul zilei de ieri, 18 ianuarie a.c., peste 120 de forţe de ordine au acţionat pe raza judeţului Tulcea, pentru verificarea respectării măsurilor şi interdicţiilor impuse în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19.

Astfel, sub coordonarea Instituţiei Prefectului, poliţiştii tulceni, alături de celelalte instituţii cu atribuţii în domeniu, au procedat la verificarea zonelor în care se pot forma aglomerări de persoane, spaţii comerciale dar şi a mijloacelor de transport persoane, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19.

La activităţi au participat 123 de forţe de ordine, fiind verificate 83 de societăţi comerciale, 130 de obiective sau locaţii de interes precum şi 33 de mijloace de transport în comun.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 64 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală 16.500 de de lei, toate fiind aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală.

Aceste activităţi se vor desfăşura şi în perioada următoare, pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus şi impunerea respectării legislaţiei.

Sănătatea şi siguranţa cetăţenilor sunt prioritare tuturor instituţiilor cu atribuţii în domeniul ordinii şi siguranţei publice, astfel că forţele de ordine vor desfăşura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii şi pentru a preveni răspândirea virusului Covid-19.

Vă reamintim de TELVERDE - 0800800165, numărul de telefon la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19.


Sursă foto: arq.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233