dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Precauţii după moartea unei femei. Pompierii au adus autoscara la un incendiu izbucnit la subsolul unui bloc - VIDEO

18 februarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Mobilizare exemplară după tragedia de la Constanţa, în urma căreia o femeie şi-a pierdut viaţa. Aseară, un incendiu a izbucnit la subsolul unui bloc de pe Bulevardul Ferdinand, iar ISU a trimis mai multe maşini de intervenţie, printre care şi cea prevăzută cu autoscară.

"Am fost solicitaţi să intervenim la un incendiu izbucnit la subsolul unui bloc. La faţa locului au fost alocate două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un SMURD B, o autoscară, ulterior o motopompă şi o maşină de stingere. Din fericire, nu s-au înregistrat victime“, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Constanţa, Anamaria Stoica.

Anamaria Stoica a ecplicat şi de ce a fost trimisă la faţa locului autoscara: „Fumul se propagă pe verticală, pe casa scării, situaţie în care este posibilă evacuarea persoanelor aflate la etajele superioare“.

O singură persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale la faţa locului. Este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 70 de ani, care ulterior a refuzat transportul la spital. 

Cauza probabilă ar fi o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233