dobroge.tv

Live

UPDATE. JUDEŢUL CONSTANŢA. Cinci persoane rănite după ce două maşini s-au ciocnit - FOTO/VIDEO

24 februarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Cadrele medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă au fost solicitate să intervină la un accident ce a avut loc la ieșire din localitatea Castelu, spre Constanța.

Din primele informaţii, se pare că două maşini s-au ciocnit, mai multe persoane fiind rănite, dintre care două în stare gravă. La fața locului s-au deplasat echipaje Saj B2 - 2, Smurd C, Smurd B.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN22C Medgidia - Constanța, în localitatea Castelu, județul Constanța, a avut loc o coliziune între două autovehicule. Evenimentul s-a soldat cu rănirea gravă a cinci persoane, aceastea fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Se estimează ca circulația să revină la normal în 45 de minute.

UPDATE 09: 36. Potrivit ultimelor informaţii, în accident au fost rănite cinci persoane, fiind transportate la spital. Din păcate, o persoană se află în stare critică.

UPDATE 10:50 Potrivit SAJ Constanţa, în accident suferit răni patru bărbaţi şi o femeie. Astfel, o femeie, de 42 de ani, conștientă, a fost diagnosticată cu laceratie submentonieră și politraumatism, un bărbat de 60 de ani a suferit traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, traumatism membru inferior drept, două victime de sex masculin, de 21, respectiv 35 de ani, au suferit politraumatisme. Cei doi sunt stabili hemodinamici, conștienți,. O altă victimă de 18 ani, bărbat, este stabil hemodinamic.

Sursă foto: Eliza Daniela Gavriliuc

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233