dobroge.tv

Live

Un bărbat și o femeie au murit pe loc, în urma unui accident cumplit: au intrat cu mașina sub un camion. GALERIE FOTO/VIDEO

28 februarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Tragedie în noaptea de sâmbătă, 27 februarie, spre duminică, 28 februarie, în localitatea Gavojdia, județul Timiș. Doi tineri, soț și soție din Caraș Severin au murit pe loc, după ce au intrat cu mașina sub un camion.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de poliție, pompieri, dar și ambulanțe, însă cei doi tineri nu au mai putut fi salvați. Potrivit Lugoj Info, echipajele de descarcerare au avut nevoie de mai bine de două ore pentru a-i scoate pe cei doi din autoturism.

Impactul a fost atât de violent, încât mașina a intrat sub camion și s-a făcut praf. Femeia de 36 de ani și soțul ei, în vârstă de 40 de ani, au murit pe loc. Conform presei locale, cei doi s-ar fi întors acasă din Germania.

Ce spune șoferul camionului

Șoferul camionului a declarat că cei doi circulau cu viteză, iar într-o curbă ușoară la dreapta, autoturismul a intrat pe contrasens. Mai mult decât atât, se ia în calcul posibilitatea ca șoferul să fi adormit la volan, menționează sursa citată.

Ce spun polițiștii

La ora 23:27, am fost solicitați să intervenim la un accident rutier pe drumul E70, la ieșirea din Lugoj spre Caransebeș.

În accident au fost implicate o autoutilitară și un autoturism în care se aflau două persoane.

În urma impactului frontal, cele două persoane aflate în autoturism au rămas încarcerate.

Intervenția a fost dificilă, deoarece autoutilitara avea peste 26 de tone, iar pentru extragerea victimelor pompierii au lucrat mai bine de două ore. Din nefericire, victimele (un bărbat și o femeie) au suferit leziuni incompatibile cu viața.

10 pompieri au intervenit de urgență cu o autospecială de primă intervenție, două autospeciale de descarcerare, două autospecială de stingere cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD. De asemenea, la fața locului au fost alertate și echipaje de poliție, dar și o ambulanță SAJ", au transmis reprezentanții ISU Timiș, citați de Observator News.

Polițiștii continup cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.


Sursă foto/video: Lugoj Info

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233