dobroge.tv

Live

Lică a murit la doar 17 ani din cauza inconștienței unui prieten: mașina în care se afla s-a izbit cu putere de un stâlp de electricitate. GALERIE FOTO

Lică a murit la doar 17 ani din cauza inconștienței unui prieten: mașina în care se afla s-a izbit cu putere de un stâlp de electricitate. GALERIE FOTO
28 februarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Durere fără margini în familia lui Lică, un băiat de doar 17 ani, elev în clasa a XI-a la un liceu sportiv din Bistrița, a cărui viață a fost curmată din cauza inconștienței unui prieten. Accidentul a avut loc în seara zilei de sâmbătă, 27 februarie, pe un drum din localitatea Rodna, județul Bistrița-Năsăud.

Potrivit Observator News, un băiat de 19 ani se afla la volanul mașinii sale, Volkswagen Golf, și circula pe strada principală din localitatea Rodna, în Bistriţa-Năsăud, când a pierdut controlul volanului și a intrat cu autoturismul într-un stâlp.

Alături de el, în mașină se mai aflau alți trei tineri, doi băieți de 17 și, respectiv, 22 de ani, dar și o fată în vârstă de 18 ani.

Pasagerul din dreapta față a rămas cu picioarele blocate, dar Lică, pasager pe locul dreapta spate, a rămas încarcerat. Mai mult, echipajele medicale l-au găsit în stop cardio respirator, scrie Bistrițeanul.

Potrivit martorilor, mașina circula cu peste 100 km/oră, deși tânărul aflat la volan abia își luase permisul, menționează sursa citată.

Ce spun polițiștii

În această seară, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au intervenit la un accident rutier pe Drumul Național 17D în localitatea Rodna.

La locul evenimentului a fost găsit un autoturism avariat care a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate.

A fost identificat conducătorul autoturismului, un tânăr de 19 ani din Maieru, cât și trei pasageri, o tânără de 18 ani din Maieru, un tânăr de 22 de ani din Valea Borcutului și un tânăr de 17 ani din Parva.

Conducătorul auto, cât și cei doi pasageri de 18 și 22 de ani au suferit leziuni în urma accidentului, fiind necesară transportarea acestora la spital. Pentru tânărul de 17 ani din Parva, din păcate, a fost constatat decesul la fața locului.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii Serviciului Rutier au deschis în cauză un dosar penal cu privire la infracțiunile de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Cercetările urmează să stabilească cu exactitate cauzele și modul de producere a evenimentului rutier”, a transmis IPJ BN, citat de Bistrițeanul


Sursă foto: Observator News/ Bistrițeanul

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233