dobroge.tv

Live

O fetiță de doar opt ani a murit după ce s-a întors în casa cuprinsă de flăcări pentru a-și lua tableta: „Mă striga, "mami, mami", și nu am putut să o scot”

O fetiță de doar opt ani a murit după ce s-a întors în casa cuprinsă de flăcări pentru a-și lua tableta: „Mă striga,
03 martie 2021
Redactia DTV
Publicitate

O tragedie cumplită a lovit o familie din Dolj. Casa le-a fost mistuită de flăcări, iar mama a reușit să-și scoată afară toți cei patru copii. Totuși fiica cea mică, în vârstăd e opt ani s-a întors în locuintă pentru că-și uitase tableta, într-un moment de neatenție al mamei. Femeia și-a auzit fiica strigând după ajutor însă nu a mai putut face nimic.

Potrivit Observator news, incendiul a izbucnit în prima cameră, unde dormea tatăl. Mama și copiii dormeau în a doua și a treia cameră. Femeia s-a trezit în fum dens, și-a scos copiii din casă. Într-un moment de neatenție, fetița a fugit de lângă ea pentru a-și lua tableta.

N-am putut s-o scot, n-am putut s-o scot. M-a strigat "mami, mami" şi n-am putut să o scot!”, spune mama, disperată și îndurerată de pierderea fetiței.

Mama: „Ea a zis că "mami, să ies afară să iau tableta" şi eu nu am putut să o mai iau! Şi i-am zis eu "mami, nu mai intra, nu mai intra, mămică". "Nu, că e descărcată, e descărcată" şi după aceea tot fumul... nu am mai putut!”, a declarat mama pentru sursa citată.

Pentru fetiță, nu s-a mai putut face nimic

Vecinii au încercat în zadar să salveze fetița. La Elena au mai ajuns doar pompierii, după ce au stins focul care a mistuit întreaga casă. Au găsit-o cu tableta topită în braţe, ghemuită într-un colţ de cameră, scrie Observator news.

Am sunat la 22.20 și pompierii au ajuns la 23.00. Noi am anunţat, dar a venit Salvarea prima dată, după aceea au venit pompierii. Dar prea târziu, le-am spus... că nu se mai poate face nimic”, a declarat pentru sursa citată vecina care a sunat la 112.


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233