dobroge.tv

Live

JUDEȚUL CONSTANȚA. Un tânăr de 17 ani a fost înjunghiat în Năvodari

JUDEȚUL CONSTANȚA. Un tânăr de 17 ani a fost înjunghiat în Năvodari
08 martie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un tânăr de 17 ani a fost înjunghiat luni, 8 martie, în abdomen pe strada Mării din Năvodari. La fața locului au intervenit militarii din cadrul ISU.

Este vorba despre un tânăr în vârstă de aproximativ 17 ani. Este conștient și cooperant. A fost preluat de o ambulanță pentru a fi transportat la spital”, a declarat Anamaria Stoica, purtător de cuvânt ISU Dobrogea.

Potrivit primelor informații se pare că doi tineri, care se aflau în aceeași locuință, s-au luat la ceartă. La un moment dat, unul dintre ei l-a înjunghiat pe celălalt. Încă nu se cunoaște motivul de la care a pornit scandalul. Poliția a deschis o anchetă în acest caz.

Pacientul prezintă plagă prin înjunghiere la nivelul abdomenului. Este stabil, a fost transportat la spital”, a precizat dr. Claudia Tatarici, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță al Județului Constanța.

Ce spun oamenii legii

Astăzi, în jurul orei 14.15, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost înțepată cu un obiect tăietor – înțepător, în incinta unui bloc din orașul Năvodari.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o victimă, un minor de 17 ani, care a fost transportat la spital în stare conștientă. Acesta urmează a fi examinat medico-legal.

Presupusul agresor, în vârstă de 20 de ani, a fost condus la sediul Poliției orașului Năvodari pentru audieri.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, au declarat reprezentanții IPJ Constanța.


Sursă foto: Agenda Pompierului

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233