dobroge.tv

Live

JUDEȚUL CONSTANȚA. Intervenție de urgență în Costinești după ce doi copii au fost prinși sub țevi: unul dintre ei este inconștient

JUDEȚUL CONSTANȚA. Intervenție de urgență în Costinești după ce doi copii au fost prinși sub țevi: unul dintre ei este inconștient
14 martie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Militarii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au fost solicitați să intervină, duminică, 14 martie, în Costineşti, pe strada Gării, nr. 103.

Potrivit primelor informaţii, un copil de aproximativ șase ani este inconștient și altul acuză dureri după ce țevi metalice au căzut peste aceștia, în localitatea Costinești.

Stația Tuzla intervine cu o autospecială cu apă și spumă și un echipaj SMURD B în Costinești la asistență persoană, copii de aproximativ 6 ani peste care au căzut țevi metalice. Din primele informații, un copil este inconștient, iar al doilea este cu dureri lombare. La fața locului este și un echipaj SAJ cu medic”, transmite ISU Constanța.

UPDATE

Potrivit ISU Dobrogea, copilul care era inconştient a fost supus manevrelor de resuscitare, dar în pofida eforturilor depuse de cadrele medicale, a fost declarat decedat de către echipajul Serviciului de Ambulanţă.

Al doilea copil a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa de către echipajul SMURD B Tuzla.

UPDATE

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat printr-un comunicat de presă, că duminică, în jurul orei 17.20, poliţiştii din cadrul Poliţiei staţiunii Costineşti au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că doi copii ar fi răniţi după ce s-ar fi accidentat în timp ce se jucau.

“Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre doi minori, unul de opt ani, iar celălalt de 11 ani. Din primele informaţii, cei doi s-ar fi jucat pe un câmp din apropierea locuinţelor, unde erau depozitate mai multe ţevi, iar la un moment dat acestea s-au mişcat, minorul de opt ani fiind prins între ele”, a transmis IPJ Constanţa.

Sursa citată a menţionat că în ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita, copilul de opt ani a decedat, în timp ce minorul de 11 ani a fost transportat la spital.

Poliţiştii au întocmit în această cauză un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.


Sursă foto: Agenda Pompierului

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233