dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Incendiu puternic în cartierul Km 4-5, în zona pod Doraly: două case au fost cuprinse de flăcări

CONSTANȚA. Incendiu puternic în cartierul Km 4-5, în zona pod Doraly: două case au fost cuprinse de flăcări
13 aprilie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Militarii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au fost solicitați să intervină marți, 13 aprilie, în Constanța, pentru lichidarea unui incendiu în cartierul Km 4-5, în zona podului Doraly.

Potrivit primelor informații, două case au fost cuprinse de flăcări.

La faţa locului au intervenit patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoscară, un echipaj de terapie intensivă mobilă şi un echipaj SAJ.

Din primele informaţii au fost scoase din incendiu două victime, o femeie şi un bărbat, care sunt asistate la faţa locului.

Incendiul este localizat şi se lucrează pentru lichidare.

UPDATE

În jurul orei 19, am fost solicitaţi, prin apel la 112, să intervenim pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la două case în Constanţa, În aproximativ o oră incendiul a fost lichidat“, au transmis reprezentanţii ISU.

Au fost extrase din casă două persoane. Femeia a fost asistată la faţa locului refuzând transportul la spital iar bărbatul care prezintă arsuri pe suprafaţa corpului, a fost preluat de echipajul de terapie intensivă mobilă şi transportat la spital, acesta fiind inconştient, mai spun reprezentanții ISU.

Cauza probabilă a incendiului urmează a fi stabilită.

Facem precizarea faptului că la faţa locului au fost şi doi colegi care erau în timpul liber, treceau prin zonă, au văzut incendiul şi au intervenit rapid, ei fiind, practic, primii care au ajuns la fața locului și care au scos cele două victime din flăcări”, au mai transmis reprezentanţii ISU.

La locul incendiului s-au deplasat două echipaje: SMURD C și ECHIPAJ TIP B și au găsit două victime: un bărbat de 65 de ani, cu leziuni pe 25% din suprafața corporală și arsuri la nivelul căilor respiratorii - a fost dus la spital de SMURD C și o femeie de 60 de ani - intoxicație gaze de la incendiu, ce a refuzat transportul la spital”, au transmis reprezentanții SAJ. 


Sursă foto: ISU Dobrogea

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233