dobroge.tv

Live

O femeie a fost spulberată chiar pe trecerea de pietoni: „Mama mea este în spital. Este foarte grav. Frații mei au rămas singuri”

19 aprilie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Accident grav în Cernavodă. O femeie a fost lovită în plin de o mașină în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. Șoferul vinovat este cel care a sunat la 112. O ambulanță a ajuns la fața locului. Ulterior, victima a fost transportată la spital. Polițiștii i-au întocmit bărbatului dosar de cercetare penală. Întregul eveniment a fost surprins de camerele de supraveghere. Vă avertizăm urmează imagini care vă pot afecta emoțional.

Imaginile surprinse de o cameră video de supraveghere stradală, o arată pe femeie cum traversează şoseaua, chiar la intrarea în oraşul Cernavodă. Într-o clipă apare şi maşina cu viteză care o spulberă pe victimă de pe zebră.

Mama mea este în spital. Este foarte grav. Frații mei au rămas singuri. Este foarte rău. Nu o putem vedea, nu putem intra la ea”, a declarat Mariana Mandache, fiica victimei.

Şoferul vinovat a fost condus la poliție pentru declaraţii. Are 69 de ani, nu băuse şi nu-şi explică ce s-a-ntâmplat în clipa de neatenţie.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a femeii, care a fost transportată la spital. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală gravă din culpă”, a declarat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța.

Accidentul s-a petrecut joi, 15 aprilie, iar de atunci familia femeii nu-și mai găsește liniștea. Acasă au rămas doi copii minori, iar ancheta merge destul de greu.

Am fost la Poliție și la Poliție mi s-a spus: Ce voiați doamnă dragă să facem, să-l împușcăm aici, în fața Poliției? Până când nu o să se afle starea mamei mele, cum este, cum se simte, ce se va întâmpla, nu au ce să facă”, a mai declarat Mariana Mandache, fiica victimei.

În funcție de starea de sănătate a victimei, polițiștii ar putea schimba încadrarea juridică a șoferului vinovat.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233