dobroge.tv

Live

Un tânăr de 23 de ani a făcut șoc anafilactic după ce a fost vaccinat cu Pfizer

Un tânăr de 23 de ani a făcut șoc anafilactic după ce a fost vaccinat cu Pfizer
21 aprilie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un tânăr de 23 de ani, vaccinat împotriva coronavirusului cu ser produs de Pfizer, a făcut şoc anafilactic, incidentul producându-se într-un centru de vaccinare din Braşov, scrie Observator News.

Informaţia a fost dată publicităţii chiar de către reprezentanţii Prefecturii Braşov, conform news.ro, care au precizat că este vorba despre un tânăr care „a prezentat o reacţie adversă de tip şoc anafilactic, manifestată prin hipotensiune, puls rapid şi slab, pierdere temporară a cunoştinţei, pentru câteva secunde. Reacţia a apărut la câteva minute după administrarea dozei de vaccin Pfizer-Biontech”.

Prefectura Braşov a precizat inclusiv că incidentul s-a petrecut la Centrul de vaccinare al Spitalului Militar de Urgenţă Regina Maria Braşov şi că victima „nu prezenta antecedente personale patologice şi nici istoric alergic”.

În istoricul medical declarat al pacientului nu au existat antecedente personale patologice şi nici istoric alergic. Personalul medical din centrul de vaccinare a intervenit prompt şi a acordat primul ajutor, solicitând şi echipa de resuscitare din serviciul UPU. Persoana a fost stabilizată şi ulterior supravegheată în UPU şi internată pe secţia medicală a unităţii sanitare”, a fost mesajul transmis de reprezentanţii Prefecturii Braşov.

După ce a stat câteva ore sub supravegherea medicilor, miercuri dimineaţa, pacientul a solicitat externarea şi a plecat spre domiciliu. Sursa amintită precizează că acest caz reprezintă a treia reacţie severă post-vaccinare înregistrată în România.


Sursă foto: cursdeguvernare.ro 

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233