dobroge.tv

Live

Container din Norvegia, încărcat cu deșeuri, oprit în Portul Constanţa

Container din Norvegia, încărcat cu deșeuri, oprit în Portul Constanţa
22 aprilie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă în cooperare cu lucrători din cadrul Gărzii de Mediu Constanţa, ai Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud şi ai Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanța au efectuat controlul fizic asupra unui container aflat în Portul Constanța Sud Agigea, încărcat cu deşeuri neconforme.

În data de 21.04.2021, în urma unor activități informative desfășurate de către polițiștii de frontieră în cooperare cu lucrători din cadrul Gărzii de Mediu Constanţa, ai Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud și ai Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanța au descoperit un container sosit în Portul Constanţa din Norvegia, încărcat, conform documentelor, cu părți și accesorii auto cu un grad de uzură de 15%. Bunurile erau în greutate de aproximativ 11.000 kilograme şi erau destinate unei firme de pe raza judeţului Suceava, care efectua activități de import în România.

În urma verificărilor s-a stabilit că mărfurile erau declarate în fals la autoritatea vamală, fiind, în fapt, deşeuri neconforme cu documentele prezentate autorităţii vamale. În cauză a fost luată măsura nepermiterii importului pe teritoriul României de către comisarii Gărzii de Mediu Constanţa, cât și returnarea containerului încărcat cu deșeuri către țara de origine.

În cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de folosirea de acte nereale și import ilegal de deșeuri.

Sursă foto: Politia de Frontieră

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233