dobroge.tv

Live

Cum s-a întâmplat tragedia de la Galați, unde un băiețel și-a pierdut viața, chiar sub privirile tatălui, după ce două plăci de beton s-au prăbușit peste el

Cum s-a întâmplat tragedia de la Galați, unde un băiețel și-a pierdut viața, chiar sub privirile tatălui, după ce două plăci de beton s-au prăbușit peste el
24 aprilie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un băieţel de 10 ani, care participa la o competiţie de fotbal între copii, a murit strivit de un gard de beton. Tragedia s-a petrecut pe vechiul stadion Dunărea din Galaţi. Două bucăţi din plăcile înalte care înconjoară terenul s-au desprins şi l-au prins dedesubt. A urmat o intervenţie disperată a medicilor care au încercat să-l resusciteze, chiar sub privirile tatălui, scrie Observator News.

David participa la un meci amical între echipele de fotbal pentru copii Sporting Galaţi şi Juniorul Bârlad. În pauză, băieţelul a ieşit de pe teren şi s-a dus în spatele gardului vechi de beton.

Erau două jocuri amicale, ca şi o competiţie de copii: "Cupa iepuraşului". Le-am cumpărat nişte medalii, nişte cupe. Copilul s-a dus după o plasă, avem o plasă de protecţie la stadion, nu a văzut nimeni cum s-a întâmplat, nu ştim, a băgat capul pe sub o placă de beton”, a declarat Tiberiu Grosu, organizator, pentru Observator News.

Cum s-a întâmplat tragedia

Antrenorul echipei de juniori poveşte cum s-a întâmplat tragedia. „David și colegii săi au cerut să meargă la toaletă, au întrebat pe organizator unde să meargă și acesta le-a zis să se ducă după gard. S-au dus printr-o gaură. (...) El a vrut să iasă prin gaură și au căzut peste el două plăci”, a declarat antrenorul Ovidiu Mangu pentru Vremea Nouă.

Potrivit regulamentului FRF, la meciurile între copii nu este necesară prezenţa unei salvări, ci doar a unui medic sau a unui asistent medical. Ambulanţa a fost chemată la 11.30. Echipajul a încercat să-l resusciteze chiar acolo, sub privirile tatălui, apoi l-a transportat la spital.

În stop cardiorespirator adus de echipajul SMURD. Noi am continuat manevrele de resuscitare, însă a fost vorba de un traumatism deosebit de grav care a dus la decesul copilului în final”, a declarat dr. Sorin Sacagiu, Spitalul de Copii Galați pentru Observator News.

Potrivit IPJ Galați, în acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă. De asemenea, se cercetează dacă această competiție era autorizată. 


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233