dobroge.tv

Live

UPDATE. O fată de doar 17 ani şi-a pierdut viaţa în urma accidentului de la Ovidiu. Era pasageră în maşina şoferului care a provocat tragedia

25 aprilie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un accident grav a avut loc în această seară la intrare în Ovidiu, sub pod. O tânără de 18 ani şi-a pierdut viaţa, iar alte patru au ajuns la spital, a anunţat Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa.

CITEŞTE ŞI: Aripi frânte la doar 17 ani. Alexandra şi-a pierdut viaţa nevinovată, în accidentul de la Ovidiu: ''Ne-ai lăsat cu foc în inimi şi durere în suflete''

Accidentul s-a produs după ce șoferul în care era pasageră fata ar fi încercat să întoarcă pe linia continuă, moment în care a lovit o altă maşină.

Potrivit primelor informații, salvatorii au găsit la locul accidentului cinci victime, una dintre ele în stop cardio-respirator. Este vorba de tânăra de 17 ani care, în ciuda tuturor eforturilor, nu a putut fi salvată.Celelalte patru persoane implicate în accident au suferit mai multe traumatisme și au fost transportate de urgență la spital, în stare de conștiență, a anunțat dr. Claudia Tatarici, de la Serviciul de Ambulanță al Județului Constanța.

La caz au fost trimise o autospecială de stingere, o descarcerare, 2 echipaje SMURD B, un echipaj SAJ B și echipajul SMURD C.

Un martor a povestit pentru Dobrogea TV că soţul unei pasagere aflate în autoturismul lovit din spate, se deplasa cu o altă maşină. Când a observat că soţia sa a suferit un accident, a abandonat maşina şi a fugit către locul accidentului, pentru a-i cere socoteală şoferului vinovat de producerea evenimentului rutier. Nu a mai apucat să-şi facă dreptate singur, locul fiind împânzit de poliţişti.

Pe grupul de Facebook ''Info Trafic Constanţa", martorii au povestit ce s-a întâmplat la accidentul de la Ovidiu

”Am trecut pe acolo la 1-2 minute după impact, fata urla după ajutor în timp ce șoferul celei de a doua mașini vorbea la 112. Am ajuns eu în Constanța și abia atunci pleca Smurd-ul... au întârziat foarte mult, din păcate... Iar în cealaltă mașină nu se vedea să fie nimeni, dar se auzea cum gemea o fată sau femeie de durere... probabil era întinsă pe asfalt după mașină, nu m-am dat jos să mă uit că nu pot”, a scris unul din martori pe Facebook.

UPDATE. Ce spune IPJ Constanţa

Duminică, 25 aprilie, în jurul orei 20.40, poliţiştii rutieri din carul IPJ Constanţa au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 2A, în oraşul Ovidiu.

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, primul condus de un bărbat, de 26 de ani, iar cel de-al doilea, de un bărbat, de 23 de ani”, transmite IPJ Constanţa.

În urma impactului a rezultat decesul unei tinere, de 17 ani, pasageră în primul autoturism, precum şi vătămarea corporală uşoară a 4 persoane (cei doi conducători auto, precum şi câte un pasager din fiecare autoturism).

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Sursă foto: Neacsu Catalin/Info Trafic Constanţa

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233