dobroge.tv

Live

Imagini greu de privit la accidentul din judeţul Tulcea. Un bărbat a murit, o femeie nevinovată este în stare gravă - totul după o depăşire. GALERIE FOTO

Imagini greu de privit la accidentul din judeţul Tulcea. Un bărbat a murit, o femeie nevinovată este în stare gravă - totul după o depăşire. GALERIE FOTO
27 aprilie 2021
Redactia DTV
Publicitate

O depăşire l-a costat viaţa pe un bărbat. Accidentul cumplit a avut loc în această dimineaţă, pe DN22D, în apropierea localității Măcin. La fața locului s-au deplasat de urgență o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD și două ambulanțe SAJ.

În accident au fost implicate două autoturisme. Într-un autoturism se afla doar o persoană care în urma impactului a rămas încarcerată. Victima de sex masculin a fost extrasă de către echipajul de descarcerare, în stare comatoasă, fiind preluată și transportată la spital de către un echipaj SAJ, potrivit ISU. Cea de a doua victimă, femeie, cu multiple traumatisme, a fost preluată și transportată spital de către celălalt echipaj SAJ.

Din păcate, bărbatul nu a supravieţuit, rănile fiind prea puternice. Acesta fusese transportat la spitalul din Galaţi, dar cadrele medicale nu au reuşit să-i salveze viaţa. Femeia de 34 de ani care circula regulamentar este în stare foarte gravă, potrivit tulceanoastra.ro.

Ce spun poliţiştii

În cursul zilei de marţi, polițiștii din cadrul Poliției Oraș Măcin au fost sesizați cu privire la producerea unui accident pe DN22. Din primele verificări a reieșit că, un barbat, in timp ce conducea un auto din direcția Măcin către Tulcea, ar fi efectuat manevra de depășire a unor alte autoturisme care rulau în același sens de deplasare, si aflandu-se pe sensul opus de mers, a intrat în coliziune frontală cu un alt auto care circula regulamentar, condus de o femeie de 34 de ani din localitatea Turcoaia.

În urma accidentului a rezultat ranirea ambilor conducători auto, care au fost preluați de un echipaj medical si transportați la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și cauzelor producerii accidentului.

Sursă foto: Iuliana Drumea, ISU Tulcea

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233