dobroge.tv

Live

EFORIE SUD. O casă a luat foc în prima zi de Paşte, de la o candelă

EFORIE SUD. O casă a luat foc în prima zi de Paşte, de la o candelă
02 mai 2021
Redactia DTV
Publicitate

Militarii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au fost solicitați să intervină duminică, 2 mai, pentru lichidarea unui incendiu în localitatea constănțeană Eforie Sud.

Potrivit primelor informații, focul se manifestă la o podul și etajul unei case din Eforie Sud, situată pe strada Negru Vodă, nr. 3.

Avem la fața locului trei autospeciale de stingere, o autoscară și un SMURD. Total 18 subofițeri, iar de la SVSU Eforie este o autospecială cu trei oameni”, transmit reprezentanții ISU Dobrogea.

Ce spune ISU Dobrogea

În jurul orei 14.40 Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea al județului Constanța a fost solicitat să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un imobil în localitatea Eforie.

La fața locului au fost alertate cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară, un echipaj de prim ajutor și un echipaj din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență.

La această oră incendiul a fost localizat, nu există pericol de propagare și se lucrează pentru lichidare. Intervin în total 27 de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al județului Constanța și arde podul și etajul 1, pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime”, au transmis reprezentanții ISU Dobrogea.

UPDATE

După ce s-au luptat ore întregi cu flăcările, pompierii au reușit să lichideze incendiul. Nu sunt persoane care necesită îngrijiri medicale.

UPDATE

Incendiul ar fi pornit de la o candelă. A ars acoperișul casei, pe o suprafață de circa 200 de metri pătrați, podul și etajul 1, acolo unde erau depozitate o cantitate mare de materiale textile, mobilier, electronice și electrocasnice. De asemenea, la parterul casei sunt afectate bucătăria și patru băi. 

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233