dobroge.tv

Live

LA UN PAS DE TRAGEDIE

Incendiu puternic în cartierul Henri Coandă. Zeci de oameni s-au autoevacuat, mai multe persoane primesc îngrijiri la faţa locului

Incendiu puternic în cartierul Henri Coandă. Zeci de oameni s-au autoevacuat, mai multe persoane primesc îngrijiri la faţa locului
03 mai 2021
Redactia DTV
Publicitate

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu ce a izbucnit în urmă cu puţin timp în Cartierul Henri Coandă, din municipiul Constanța.

Apelul venit la pompieri anunţa că la etajul blocului-container cu 2 etaje au rămas mai multe persoane blocate.

La faţa locului se află mai multe echipaje de pompieri, 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară, trei echipaje SMURD, un echipaj de la descarcerare și două ambulanțe SAJ.

Din primele informaţii, şapte persoane au fost evacuate de pompieri, din care una este inconștientă.

UPDATE 11:07. Două persoane au fost transportate la spital cu SAJ şi SMURD Palas.

UPDATE 11:12. Şapte locatari au fost evacuaţi, unul dintre ei fiind iniţial în stare de inconştienţă, dar şi-a revenit. Trei persoane au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Constanţa.

UPDATE 11:16. În acest moment, pompierii încearcă deblocarea ușilor de acces în două apartamente. Echipajele căută şi verifică dacă au rămas şi alţi oameni înăuntru blocaţi sau răniţi. Unui număr de 5 persoane se acordă prim-ajutor la faţa locului.

UPDATE 11:50.„S-a verificat întreg imobilul si nu au mai fost identificate alte persoane surprinse în apartamente. Încă se acordă primul ajutor la faţa locului pentru cele 5 persoane. O minoră de 14 ani a solicitat ajutor medical, probabil intoxicaţie cu fum. În acest moment sunt 6 persoane cărora li se administrează oxigen la faţa locului. Suprafaţa afectată este de aproximativ 20 mp, s-a manifestat cu degajare mare de fum“, transmit reprezentanţi ISU Dobrogea.

UPDATE 12:00 Până în acest moment, la spital au fost transportaţi doi bărbaţi cu vârste de 57 şi 58 de ani şi o minoră de 14 ani. La faţa locului au rămas cinci femei, între 31 şi 75 de ani.

„Din imobil s-au autoevacuat aproximativ 65-70 de persoane. Imobilul este compus din parter şi 2 etaje, pe fiecare nivel fiind câte 12 locuinţe“, precizează ISU Dobrogea.

Cauza izbucnirii incendiului urmează să fie stabilită de pompieri.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233