dobroge.tv

Live

Destin frânt pentru o fată de 19 ani, pe un drum din Tulcea. O maşină în care se aflau cinci tineri s-a făcut praf într-un copac, din cauza vitezei

Destin frânt pentru o fată de 19 ani, pe un drum din Tulcea. O maşină în care se aflau cinci tineri s-a făcut praf într-un copac, din cauza vitezei
05 mai 2021
Redactia DTV
Publicitate

O tânără de 19 ani, din București, a murit într-un accident rutier produs pe DJ 222, în apropierea localității tulcene Lunca. În același incident, alți patru tineri, cu vârste între 16 și 19 ani, au fost răniți.

În jurul orei 01:55, salvatorii tulceni au fost alertați prin apel la 112, despre producerea unui accident rutier în apropierea localității Lunca - DJ222, în care au fost implicat un autoturism cu cinci persoane.

Au intervenit de urgență două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Babadag cu o autospecială de stingere și modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, în sprijin sosind patru echipaje SAJ Tulcea.

La fața locului au fost găsite cinci victime, dintre care două încarcerate (conducătorul auto și pasagera din dreapta față).

Pompierii, cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice, au extras cele două victime. Din nefericire, tânăra, în vârstă de 19 ani, prezenta leziuni incompatibile cu viața, medicul de pe ambulanța SAJ pronunțând decesul.

După monitorizare și acordarea măsurilor de prim ajutor și celelalte patru victime ( două sex masculin și două de sex masculin), ce prezentau multiple traumatisme, au fost transportate la spital de către echipajele medicale.

Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de instituțiile abilitate în acest sens.

Din primele informații, tinerii erau în vizită la rude și, conform polițiștilor, șoferul de 19 ani, din București, conducea cu viteză, era băut și avea alte preocupări în momentul accidentului.

"Astăzi, în jurul orei 02.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier al I.P.J.Tulcea au intervenit la un accident rutier. În fapt, un tânar de 19 ani din București, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 222, pe relația Jurilovca - 2 Cantoane, pe fondul altor preocupări și al vitezei, a pierdut controlul autoturismului și a lovit un pom aflat în afara carosabilului. În urma accidentului a rezultat decesul unei tinere de 19 ani, din București, rănirea ușoară a șoferului și a trei pasageri cu vârste între 16 și 19 ani. Conducătorul auto posedă permis de conducere corespunzător categoriei, iar la testarea cu aparatul etilotest a rezultat pozitiv", anunță IPJ Tulcea.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, oamenii legii urmând să stabilească cu exactitate circumstanţele care au dus la producerea tragediei.

Sursă foto: observatornews.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233