dobroge.tv

Live

Bărbat cu carnet de marinar fals, descoperit în Portul Constanţa Sud Agigea

Bărbat cu carnet de marinar fals, descoperit în Portul Constanţa Sud Agigea
05 mai 2021
Redactia DTV
Publicitate

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat în Punctul de Trecerea Frontierei Constanţa Sud Agigea un cetăţean libanez, membru al echipajului unei nave sub pavilion Sierra Leone, care a prezentat la controlul de frontieră un carnet de marinar fals.

În data de 04.05.2021, ora 09.30, în urma controlului de frontieră efectuat de către polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Constanţa Sud Agigea asupra unei nave sub pavilion Sierra Leone, acostată în dana portului Constanța, sosită din Grecia, au descoperit un carnet de marinar, ce purta însemnele statului Micronezia, care nu îndeplinea condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic.

În urma verificărilor s-a stabilit că respectivul document aparţine unui bărbat în vârstă de 49 ani, cetăţean libanez, care este încadrat ca membru de echipaj. Acesta a declarat că a achiziţionat carnetul de marinar, în localitatea Tripoli.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „uz de fals”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 323 din Codul Penal.

De asemenea armatorul navei a fost sancționat contravențional de către poliţiştii de frontieră cu suma de 8000 lei pentru aducerea în Romania de către transportator a străinilor fără documente de trecere a frontierei sau cu documente false / falsificate.


Sursă foto: Arhivă Dobrogea TV

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233