dobroge.tv

Live

JUDEȚUL CONSTANȚA. Un tânăr de 25 de ani și-a pierdut viața după ce a fost prins în rotorul turbinei unei eoliene

JUDEȚUL CONSTANȚA. Un tânăr de 25 de ani și-a pierdut viața după ce a fost prins în rotorul turbinei unei eoliene
13 mai 2021
Redactia DTV
Publicitate

Militarii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” au fost solicitați să intervină joi, 13 mai, în parcul eolian de lângă Chirnogeni, județul Constanța.

Potrivit primelor informații, un bărbat de 25 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a căzut în rotorul turbinei a unei eoliene din parcul eolian de lângă Chirnogeni.

ISU Dobrogea a intervenit la fața locului cu o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD, o autospecială de descarcerare, o autoscară, fiind un total de 11 pompieri.

Serviciul de Ambulanță Județean a intervenit un echipaj C2.

Potrivit autorităților, bărbatul de 25 de ani, din Praahova, prins în rotorul turbinei, a fost declarat decedat. Acesta era angajat al unei societăţi de mentenanţă a parcului eolian din extravilanul localităţii Chirnogeni.

UPDATE

„În cursul zilei de astăzi, poliţişti din cadrul Secţiei 9 Rurală Topraisar au fost sesizaţi cu privire la faptul că un angajat al unei societăţi de mentenanţă a parcului eolian din extravilanul localităţii Chirnogeni a rămas blocat în partea superioară a unei centrale eoliene. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, de 25 de ani, din judeţul Prahova, care a fost declarat decedat, fiind transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cauzei decesului”, informează IPJ Constanţa.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.


Sursă foto: Capital 

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233