Live

JUDEȚUL CONSTANȚA. Patru bărbați, reținuți după ce au păcălit o femeie din Brașov să le dea 130.000 de euro, prin Metoda Accidentul

JUDEȚUL CONSTANȚA. Patru bărbați, reținuți după ce au păcălit o femeie din Brașov să le dea 130.000 de euro, prin Metoda Accidentul
Publicat pe 16 iunie 2021

Patru bărbați din județul Constanța au reușit să păcălească o femeie din Brașov să le dea 130.000 de euro, folosind metoda „accidentul”. Aceasta a primit un telefon, iar persoana de la capătul firului a convins-o pe loc să-i dea suma imensă.

Femeia de 82 de ani a fost sunată de un necunoscut care i-a spus că fiul ei ar fi provocat un accident rutier, în urma căruia o persoană a fost grav rănită și are nevoie de o intervenție chirurgicală urgentă în străinătate, scrie Digi 24.

Femeia n-a stat deloc pe gânduri și i-a dat unui bărbat complet necunoscut suma de 130.000 de euro.

În continuarea activităților operative desfășurate, polițiștii au identificat persoanele bănuite ca fiind 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 27 de ani și 33 de ani, din județul Constanța. Astfel, la data de 14 iunie 2021, polițiștii din Brașov, în colaborare cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, au pus în executare 4 mandate de percheziție domiciliară, fiind depistate persoanele în cauză.

De asemenea, în vederea continuării cercetărilor, au fost ridicate sume de bani și bunuri, precum și un autoturism, despre care există bănuiala că ar fi fost achiziționat cu bani proveniți din săvârșirea infracțiunilor”, potrivit unui comunicat al Poliției Române.

Cei patru bărbați au fost reținuți.


Sursă foto: Digi 24

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233