Live

BMW mistuit de flăcări, pe un drum din judeţul Tulcea. Doi bărbați și-au riscat viața deşi maşina era la un pas de explozie - VIDEO

BMW mistuit de flăcări, pe un drum din judeţul Tulcea. Doi bărbați și-au riscat viața deşi maşina era la un pas de explozie - VIDEO
Publicat pe 17 iunie 2021

O maşină s-a făcut scrum după ce a fost cuprinsă de flăcări pe un drum din județul Tulcea, între localitățile Garvan către Văcăreni. Șoferul a reușit să iasă în timp util, însă apoi și-a riscat viața, alături de un alt bărbat, pentru a scoate obiectele de valoare, deși autoturismul era la un pas de explozie.

"În cursul zilei de azi-17 iunie a.c., polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier Măcin au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 29 de ani din Văcăreni în timp ce conducea un auto din direcția Garvan către Văcăreni, a fost nevoit să oprească în afara carosabilului, întrucât autoturismul a fost cuprins de flăcări. La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri cu o autospecială cu apă și spumă, procedând la stingerea incendiului. 

În urma incidentului nu au rezultat persoane vătămate. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,Distrugere". În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii incendiului", au transmis reprezentanții IPJ Tulcea.

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233