dobroge.tv

Live

Sfârșit tragic pentru un tânăr polițist. Cornel a murit strivit între fiarele Trabantului pe care în conducea: „Ai murit în ceea ce iubeai!”

Sfârșit tragic pentru un tânăr polițist. Cornel a murit strivit între fiarele Trabantului pe care în conducea: „Ai murit în ceea ce iubeai!”
19 iunie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Sfârşit tragic pentru un tânăr poliţist din Deva. Agentul de la Serviciul Rutier din cadrul IPJ Hunedoara a murit la doar 38 de ani, într-un Trabant făcut praf după un un teribil accident produs la Şoimuş, scrie Observator News.

Cornel V., un tânăr agent la Serviciul Rutier, din cadrul IPj Hunedoara, era în timpul liber și conducea un Trabant albastru, din direcția Brad spre Deva, când, din motive neștiute, a pătruns pe contrasens și s-a izbit cu o altă mașină, care circula din sens opus. Nenorocirea s-a produs vineri după-amiază, pe DN 76, în localitatea Șoimuș.

Impactul frontal a fost foarte violent. Mașina polițistului a fost făcută praf, Cornel sfârșind pe loc, menționează sursa citată.

„Din primele cercetări, se pare că un bărbat în vârstă de 38 de ani, din municipiul Deva, care conducea un autoturism din direcția Brad spre Deva, a pătruns pe contrasens și a intrat în impact frontal cu un autoturism, care circula din sens opus, fiind condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani. În urma impactului a rezultat decesul conducătorul auto de 38 de ani și rănirea ușoară a unui pasager din autovehiculul de condus de bărbatul de 40 de ani”, a transmis IPJ Hunedoara.

La fața locului au intervenir pompierii Detaşamentului Deva cu o autospecială mixtă, o descarcerare grea, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă. Din păcate, „în autoturism, cei 13 pompieri implicaţi în operaţiune au găsit un bărbat care prezenta traumatisme incompatibile cu viaţa. El a fost declarat decedat de echipajul cu medic al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara”, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Huendoara.

Moartea fulgerătoare a lui Cornel Vereştiuc lasă în urmă o familie, colegi şi prieteni îndureraţi. Pe Facebook curg zeci de mesaje de condoleanțe. Dintre acestea, menționăm:

Dumnezeu să te odihnească în pace, prieten drag!”

Condoleanțe familiei și putere să treacă peste această durere imensă. Dumnezeu să te aibă în paza lui, vecin și prieten, Cornel

Un om plin de energie, cu poftă de viață! Dumnezeu să te ierte! Odihnește-te în pace!

Ai murit în ceea ce iubeai! Odihnă veșnică prietenul meu drag!

Dumnezeu să îl ierte. A fost un prieten minunat. Drum lin, Cornel. Nu te vom uita niciodată

De ce Dumnezeu trebuie să ia oameni buni de lângă noi? Nici acum nu pot să cred. Doar ce a plecat după mașină de lângă mine. Nu credeam că va fi un ultim salut. Nu pot să cred că s-a dus.. Drum lin spre cele bune


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233