Live

Accident grav provocat de un constănţean de 67 de ani. S-a răsturnat într-o curbă periculoasă, printre răniţi sunt şi doi copii

Accident grav provocat de un constănţean de 67 de ani. S-a răsturnat într-o curbă periculoasă, printre răniţi sunt şi doi copii
Publicat pe 20 iunie 2021

Patru persoane au fost rănite în această dimineaţă, în jurul orei 03.40, pe raza comunei Gura Ialomiţei, după ce şoferul unei maşini cu numere de Constanţa s-a răsturnat într-o curbă periculoasă. 

În această dimineaţă, în jurul orei 03.40, pe raza comunei Gura Ialomiţei, pe DJ 213, s-a produs un accident rutier, în care un autoturism s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În impact au fost rănite patru persoane rănite, doi minori şi doi adulţi. 

 Pentru gestionarea acestui eveniment, la faţa locului s-au deplasat rapid două echipaje de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenţie Ţăndărei, cu o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD şi două echipaje medicale din cadrul S.A.J.Ialomiţa. Victimele au fost monitorizate de echipajele SMURD şi SAJ a locul intervenţei. Mama şi cei doi minori, conştienţi, cooperanţi, neîncarcerati, au fost preluaţi de echipajele medicale SAJ şi transportaţi la Spitalul Orăşenesc Ţăndarei pentru investigaţii amănunţite şi îngrijiri de specialitate. 

Şoferul, după ce a fost asistat medical la faţa locului, a refuzat să meargă la spital. Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingerea a incendiilor la locul accidentului. 

Conform IPJ Ialomiţa, la vonalul maşinii se afla un bărbat, în vârstă de 67 de ani, din judeţul Constanţa. Din cauza ploii torenţiale, acesta ar fi părăsit partea carosabilă într- curbă, rasturnându-se cu maşina în şanţul de pe marginea drumului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233