dobroge.tv

Live

INFOTRAFIC. Drumuri naţionale şi judeţene, impracticabile din cauza ploilor abundente. Restricţii impuse de poliţişti

INFOTRAFIC. Drumuri naţionale şi judeţene, impracticabile din cauza ploilor abundente. Restricţii impuse de poliţişti
20 iunie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Mai multe drumuri naţionale şi judeţene sunt impracticabile, din cauza ploilor abundente. De exemplu, s-au institutit restricţii pe DN 2, una dintre cele mai circulate şosele din ţară, care a fost inundat pe o porţiune din judeţul Bacău, dar şi pe DN 22 unde un mal de pământ s-a surpat.

Conform Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe DN2 (E85) Focşani-Bacău, la kilometrul 257+400 de metri, la ieşire din localitatea Răcăciuni, judeţul Bacău, din cauza ploilor şi a scurgerii apei de pe versanţi, carosabilul a fost acoperit cu apă pe sensul către municipiul Adjud.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul se desfăşoară dirijat, pe celălalt sens în timp ce drumarii şi pompierii acţionează pentru îndepărtarea apei de pe suprafaţa de rulare.

Probleme sunt şi pe DN 22 (E87) Brăila-Tulcea, între localităţile Văcăreni şi Luncaviţa, în judeţul Tulcea, unde în urma ploilor din ultima perioadă, un mal de pământ s-a surpat.

Traficul este restricţionat în totalitate pe DN 22 iar circulaţia este deviată pe ruta DN 22–Măcin-DN 22D- Horia-DN 22F-Nalbant-DN 22A Cataloi-DN22 Tulcea.

Probleme sunt şi pe drumuri judeţene.

Conform Poliţiei Vrancea, duminică dimineaţă, din cauza ploilor abundente, Drumul Judeţean 204 D între Podul Zamfirei şi zona peco Bilieşti este impracticabil. Apa a trecut partea carosabilă şi nu se mai poate circula pe acest tronson, iar circulaţia se desfăşoară pe rute ocolitoare.

Poliţiştii au instituit filtre pentru a-i îndruma pe şoferi să nu pornească pe şoseaua inundată şi să circule pe rute ocolitoare unde ploile abundente nu au provocat atât de multe probleme.

Sursă foto: digi24.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233