Live

Mobilizare de forțe: două fetițe, căutate de pompieri, după ce ar fi căzut în Dunăre, în zona portului din localitatea Isaccea

Mobilizare de forțe: două fetițe, căutate de pompieri, după ce ar fi căzut în Dunăre, în zona portului din localitatea Isaccea
Publicat pe 21 iunie 2021

Alertă în județul Tulcea. Pompierii au fost solicitați să intervină luni, 21 iunie, în jurul orei 16.10, în zona Portului Isaccea.

Prin apel la 112 s-a anunțat că două surori, de aproximativ 11 și 12 ani au dispărut în Dunăre. Potrivit primelor informații, minora de 11 ani ar fi alunecat și a căzut în apă, iar cea de-a doua fetiță ar fi intrat în apă după ea, pentru a o scoate la mal.

S-au deplasat la locul solicitării șapte subofițeri, cu o autospecială transport scafandri, o barcă pneumatică și o ambulanță SMURD de la Detașamentul de Pompieri Tulcea, precum și un echipaj SAJ Tulcea tip B2. De asemenea, a fost solicitat sprijinul unui echipaj aeromedical de la SMURD Galați.

La fața locului se află două echipaje de la IPJ Tulcea, Poliția Transporturi și SVSU Isaccea.

La căutări participă și localnici cu o ambarcațiune”, transmite ISU „Delta” Tulcea.

UPDATE

În cadrul operațiunilor de căutare, cei doi scafandri de la ISU Tulcea au stabilit zona de căutare. În sprijin se deplasează echipa de scafandri de la ISU Brăila, spre locul interventiei.

UPDATE

Scafandrii de la ISU Tulcea și ISU Brăila au început operațiunile de căutare.


Sursă foto: ISU „Delta” Tulcea

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233