dobroge.tv

Live

Au fost reluate căutările celor două surori dispărute ieri în Dunăre. Fata mai mare a sărit în apă să-şi salveze sora

22 iunie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Două fetiţe de 11 şi 12 ani sunt căutate de echipele de salvatori după ce au dispărut în apele Dunării, în zona portului Isaccea. 

Luni după-amiază, în jurul orei orei 16.10, printr-un apel la 112, ISU Tulcea a fost solicitat să intervină pentru căutarea a două fete (surori, de aproximativ 11 şi 12 ani) posibil dispărute, în zona portului din oraşul Isaccea.

"Din primele verificări a reieşit că minora de 11 ani ar fi alunecat şi a căzut în apă, iar cea de-a doua ar fi intrat după ea pentru a o scoate la mal”, spun poliţiştii.

Până la lăsarea întunericului, salvatorii nu au găsit nimic. Căutările au fost oprite peste noapte. Marţi dimineaşa, structurile din cadrul ISU Tulcea şi ISU Brăila organizează activităţi specifice în vederea reluării misiunii de căutare în mediu acvatic în zona respectivă.

ISU Tulcea participă la căutări cu 8 subofiţeri ( 2 scafandri), cu o autospecială de transport scafandri, o ambarcaţiune de căutare salvare (SAR), o barcă pneumatică şi o ambulanţă SMURD, iar ISU Brăila cu 3 subofiţeri (scafandri), cu o autospecială de transport scafandri.

La faţa locului se află şi echipaje de la IPJ Tulcea, Poliţia Transporturi şi SVSU Isaccea. La căutări participă şi localnici.

Sursă foto: observatornews.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233